Tarjoamani palvelut

Kustannustoimitus

Kustannustoimittaminen tarkoittaa tekstin huolellista läpikäymistä ja editointia. En korjaa vain kirjoitusvirheitä ja viilaa pilkun paikkaa vaan katson, miten teksti toimii. Pidän kanssasi huolta muun muassa siitä, että tarina on ymmärrettävä, kieli sujuvaa, dialogi toimii ja rakenne on kohdallaan.

Eniten minulle on kertynyt kokemusta spekulatiivisesta fiktiosta (fantasia, scifi, kauhu ja uuskumma), mutta paljon myös dekkareista, sukutarinoista ja elämäkerroista.

Kielenhuolto

Huolellinen kieliasu on yksi tärkeimpiä hyvän tekstin ominaisuuksia. Pahimmillaan kielioppivirheet voivat aiheuttaa suoranaisia väärinkäsityksiä ja tekevät lukemisesta epämiellyttävää. Oikolukuohjelmatkaan eivät korvaa ihmistä, vaikka avuksi ovatkin.

Kirjailijoille

Kun käsikirjoitus on valmis, mitä sille sitten kannattaa tehdä? Tarjoan kustannustoimitusta ja kielenhuoltoa. Niiden avulla saat varmasti tekstisi paremmin esiin.

Mikäli suunnittelet käsikirjoituksen lähettämistä kustantamolle, suosittelen kustannustoimitusta ja kielenhuoltoa.

Mikäli taas harkitset julkaisevasi omakustanteen, on silloin kustannustoimitus ehdottomasti paikallaan. Se pitää sisällään sekä lausunnon että kielenhuollon, mutta myös tekstin yksityiskohtaisen tarkastelun jokaista tarinan käännettä myöten.

Lue lisää

Kustantamoille

Tarjoan kustannustoimituspalvelua freelancerhengessä myös kustantamoille. Toimeksiannosta ja aikatauluista voidaan neuvotella aina tilannekohtaisesti. Erityisosaamisalaani on erityisesti spekulatiivinen fiktio.

Morren maailmasta myös sähkökirjapalvelu ja tiedotepalvelu!

Lue lisää