Kustantamoille

Kustannustoimitus kustannusyhtiöille

Hyvä kustantamon edustaja!

Tarjoan kustannustoimituspalvelua freelance-hengessä myös kustantamoille. Toimeksiannosta ja aikatauluista voidaan neuvotella aina tilannekohtaisesti. Tärkeintä on, että löydämme juuri sopivan tahdin ja tarpeen juuri sille käsikirjoitukselle.

Miksi ostaa palvelu minulta?

Olen joustava, luotettava ja tarkka toimittaja. Tilanteen niin vaatiessa olen valmis toimimaan hyvinkin nopealla aikataululla, mutta myös pidemmän ajan vievät toimeksiannot sujuvat.

Olen monipuolinen lukija (pitkään lukuhistoriaani voi tutustua kirjablogini kautta). Erityisosaamisalaani on spekulatiivinen fiktio. Genre, joka jatkaa vakaata nousuaan myös Suomessa. On tärkeää tunnistaa sen erityispiirteet, historia ja lukuisat alalajit, jotta siitä lupaavasta käsikirjoituksesta saadaan hiottua juuri oikeanlainen timantti.

Mitä kustannustoimitus sisältää?

Kustannustoimitus sisältää aina yhdessä sovitun ja tarpeellisen määrän editointikierroksia yhteistyössä kirjailijan kanssa ja kielenhuollon. Muista toiveistanne käsikirjoituksen suhteen voidaan toki sopia myös erikseen, jotta palvelusta saataisiin räätälöityä juuri teille sopiva.

Pyydä tarjous!

Asiakkaitani

Yksityisten asiakkaiden lisäksi puoleeni ovat kääntyneet myös kotimaiset, monipuoliset kustantamot ja kirjapalveluja tuottavat yritykset. Asiakkainani ovat olleet muun muassa:

Näiden lisäksi teen Osuuskumma-kustantamossa hommia, sillä olenhan osuuskuntamuotoisen kustantamon jäsen. Toisinaan teen juttuja myös Lukulamppu-sivustolle.

”Hanna Morre Matilainen on meille todellinen luottohenkilö silloin, kun tarvitsemme ulkopuolista asiantuntijaa tai kustannustoimittajaa etenkin spefi-puolella. Aikataulut pitävät ja laatu on just eikä melkein!”
– Niina With, kustannuspäällikkö, Myllylahti Oy –